Receptionisten

Zoekt u alerte receptionisten? Prefense beveiligers geven bezoekers een vriendelijk welkom en vergroten het veiligheidsgevoel.

Hoe wij helpen

De receptie is het visitekaartje van uw bedrijf, de eerste indruk moet goed zijn. De gastvrije beveiligers van Prefense geven bezoekers een warm en vriendelijk welkom. Het zijn gastheren en gastvrouwen met de alertheid en het bewustzijn van een beveiliger. In onveilige en dreigende situaties reageren Prefense beveiligers snel en daadkrachtig. Ze vergroten en waarborgen het veiligheidsgevoel.

De Prefense receptionisten ontzorgen de klant. Naast het standaard receptiewerk, zijn ze bereid ondersteunende werkzaamheden op zich te nemen en vragen van bezoekers te beantwoorden. Zo kunt u uw organisatie zo efficiënt mogelijk inrichten.

Veiligheidsoplossing

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar uw specifieke vraag. Samen maken we een profielschets van de beveiliger. Zo weten we zeker dat we de juiste persoon op de juiste plek neerzetten.