Bouwplaatsen

Zoekt u beveiliging voor de bouwplaats? De bouwplaats beveiligers van Prefense beschermen eigendommen en houden de bouwplaats veilig.

hoe wij helpen

Een bouwproject is een complex en tijdrovend proces. Regelmatig krijgen aannemers daarbovenop te maken met diefstal, vandalisme en zelfs sabotage op de bouwplaats. Werkzaamheden lopen vertraging op en kosten worden omhoog gejaagd.

Onze bouwplaats beveiligers

De bouwplaats beveiligers van Prefense houden het bouwproject veilig. Ze kunnen u adviseren en begeleiden, signaleren onveiligheden en beschermen uw eigendommen. Dag en nacht houden ze controle en toezicht. De beveiligers zijn stabiel, dragen veel verantwoordelijkheid en hebben een sterk analytisch vermogen. Wilt u graag een beveiliger met diensthond (hondengeleider), dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Veiligheidsoplossing

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar jouw specifieke vraag. Samen maken we een profielschets van de beveiliger. Zo weten we zeker dat we de juiste persoon op de juiste plek neerzetten.