Verkeersregelaars

Zoekt u een verkeersregelaars voor een sportwedstrijd, festival of wegwerkzaamheden? De verkeersregelaars van Prefense leiden de auto’s in goede banen en voorkomen grote verkeersproblemen.

hoe wij helpen

Evenementen met grote bezoekersaantallen of wegwerkzaamheden: dat betekent in korte tijd veel verkeer op dezelfde plek. Verkeersregelaars leiden de auto’s in goede banen en voorkomen grote verkeersproblemen.

Onze verkeersregelaars

De verkeersregelaars van Prefense zorgen voor een vlotte doorstroming van het verkeer en dragen zo bij aan de veiligheid en sfeer van het evenement. Ze innen parkeergeld en houden toezicht op de geparkeerde auto’s.  

Daarnaast begeleiden onze verkeersregelaars lange, hoge en brede transporten en waarborgen ze de veiligheid bij incidenten en tijdelijke verkeersmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het uitvallen van spoorwegovergangen
  • Brand
  • Wegafzettingen bij ongelukken
  • Stroomstoringen waardoor verkeerslichten niet meer werken

Veiligheidsoplossing

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar uw specifieke vraag. Samen maken we een deskundige risicoanalyse. Zo weten we zeker dat we de juiste oplossing aanbieden.