Hondenbrigade

Zoekt u een hondenbrigade? De speciaal getrainde honden en hondengeleiders van Prefense vergroten en waarborgen de veiligheid.

hoe wij helpen

Een hondenbrigade vergroot in tal van situaties de veiligheid. Speciaal getrainde honden en hondengeleiders controleren op drugs en gevaarlijke stoffen, houden mensenmassa’s in bedwang of dienen als veilige (nacht)patrouille.

Onze hondenbrigade

Een hondengeleider schrikt af en biedt extra preventie. Zien kwaadwillenden een beveiliger met diensthond, dan laten ze jouw object of terrein liever links liggen. Ook op evenementen bewaken en vergroten ze de veiligheid.

Onze hondengeleiders zijn in het bezit van gerenommeerde certificaten en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze zijn flexibel en kunnen zeer snel ter plaatse zijn. Afhankelijk van de situatie kan de hondenbrigade worden aangevuld met objectbeveiligers of mobiele surveillanten.

Veiligheidsoplossing

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar uw specifieke vraag. Samen maken we een deskundige risicoanalyse. Zo weten we zeker dat we de juiste oplossing aanbieden.