Directiechauffeur

Zoekt u een directiechaffeur? De erkende Prefense directiechauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van CEO’s, directieleden, managers of bestuurders.

hoe wij helpen

Als bestuurder van een organisatie heeft u vaak een overvolle agenda. Het reizen van de ene afspraak naar de andere kan behoorlijk wat hectiek met zich mee brengen. Dan is het wel zo prettig om onderweg de handen vrij te hebben, zodat u ongestoord kunt doorwerken. De directiechauffeurs van Prefense brengen u veilig naar de verschillende locaties; in uw eigen auto of in een speciaal uitgeruste auto. Zo komt u voorbereid, veilig en op tijd op de volgende afspraak. 

Onze directiechauffeurs

De erkende directiechauffeurs van Prefense zijn gespecialiseerd in het vervoeren van CEO’s, directieleden, managers of bestuurders. De chauffeurs zijn vriendelijk, representatief en gastvrij. Ze houden rekening met uw privacy en zullen altijd discreet zijn.

Heeft u een afspraak en moet de chauffeur op u wachten, dan is hij bereid wat extra taken op zich te nemen. Hij kan een pakketje bezorgen, documenten wegbrengen of een pak bij de stomerij ophalen. De chauffeur houdt continu contact met uw secretaresse en kan inspelen op veranderingen in uw agenda. 

Oplossing

De beste oplossing is afhankelijk van uw wensen. Om tot een geschikte oplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar uw specifieke vraag. Samen maken we een profielschets van de chauffeur. Zo weten we zeker dat we de juiste persoon voor u selecteren.